029: Dingen die je moet zien! {Anna}

Hey meiden (en misschien jongens),

Wow. Dit is de tweede blog vandaag. Ik had gewoon de behoefte om een blog te schrijven. Vandaag heb ik een iets andere blog dan normaal. Namelijk meer over dingen die ik heb ‘gevonden.’ Met gevonden bedoel ik dat ik leuke programma’s/series/challenges/boeken heb gevonden. Daarvan wil ik eigenlijk ook een soort serie maken. Dus dit is het eerste deel en waarschijnlijk gaat Floortje hier ook delen van schrijven.

gold pen on journal book

Het onweerde net heel hard, dus mijn hockeytraining was afgelast. Ik ben achter de tv gaan zitten. Normaal ga ik gelijk naar NPO3 maar vandaag keek ik even op NPO1. En er was echt een hele leuke serie bezig: Scheap ahoy. Misschien ken jij hem al, maar ik was vooral verast dat er zo een grappige serie op NPO1 kon zijn. Geen disrespect naar de andere progamma’s op NP01 hoor, maar voor kinderen zijn die progamma’s minder leuk. Ik weet niet of dat de eerste aflevering was, maar zo leek het wel. Ik leg wel even uit waar de serie precies over gaat. De serie gaat over allemaal verzorgers van gehandicapte op een schip. Er spelen zo een beetje alle bekende Nederlandse acteurs in. Ik herkende de meeste acteurs van het klokhuis. Er gebeuren allemaal grappige dingen tussendoor en het is ook best onvoorspelbaar. Dat vind ik zelf juist leuk. Dan denk je vooruit over wat er misschien zou kunnen gebeuren, maar dan loopt het compleet anders. Ook tussendoor komt er soms een liedje. Niet zo’n echt liedje liedje, maar meer een musical liedje. Want in die liedjes zit ook een soort verhaal verwerkt.

woman in white bed holding remote control while eating popcorn
Photo by JESHOOTS.com on Pexels.com

Daarnaast heb ik ook nog heel veel leuke blogs gevonden. Floortje en ik waren al best lang opzoek naar leuke blogs die we konden lezen. We vinden het natuurlijk heel leuk om zelf te loggen, maar het is ook wel eens leuk om er een van een ander te lezen. Die hebben we eindelijk gevonden! Dit zijn alle blogs die we hebben gevonden:

CreaChick: Ik ken haar vooral van haar YouTube kanaal, dus ik dacht waarom zal ik niet eens even op haar blog kijken. Zij heeft vooral een creatieve blog. Dus ze heeft teken blogs en DIY’s en haakpatronen. Neem zeker even een kijkje. Klik hier om naar haar blog te gaan.
Nouk-San: Nouk-San heeft ook een creatief blog. Voor mijn gevoel blogt ze de laatste tijd minder en is ze meer bezig met haar YouTube. Alsnog vind ik haar blog wel leuk. Je kan ook bij haar leuke kaartjes kopen. Klik hier om naar haar blog te gaan.
A cup of life: Dit blog is ook weer een creatief blog maar ze vertelt ook wat meer over haar zelf. Mode is ook een onderwerp dat je op haar blog kan vinden. Dus genoeg redenen om even de kleine moeite te nemen om op haar blog te kijken. Klik hier om naar haar blog te gaan.
Endless weekend: Het zijn twee meiden, die net zoals wij twee, samen een blog hebben. Ze bloggen om de twee dagen. Ik vind dat zelf wel leuk, lekker veel blogs. Zij hebben het over fashion, lifestyle en beauty. Ook hebben ze een super leuk YouTube kanaal. Klik hier om naar hun blog te gaan.
The life factory: Volgensmij is de life factory ongeveer hetzelfde als A cup of life. Dat vind ik leuk. Want ze schrijven allebei op een andere manier. Dus dan heb je over dezelfde onderwerpen een blog maar ze zijn toch iets anders.  klik hier om naar haar blog te gaan
Lisanne: Ik vind haar blog ook leuk. Ik weet niet meer of ze blogt want haar laatste blog was een maand geleden. Maar ze heeft nog wel heel veel leuke andere blogs. Vooral de blogs dingen waarvan je blij wordt vind ik leuk. Klik hier om naar haar blog te gaan.
Jiami: Jiami ken je vast van YouTube. Maar ze heeft ook een blog! Ze heeft mooie foto’s die eigenlijk al de tekst vertellen die er onder staat. Maar die zijn zo leuk dat je de tekst toch gaat lezen. Klik hier om naar haar blog te gaan.
Mrs curly: Dit is denk ik wel mijn favoriete blog. Mrs Curly. Ze plaatst bijna elke dag een blog die je dag echt beter maakt. Ze tovert met haar schrijfkunsten een lach op je gezicht. Ze schrijft heel grappig. Ik zal zeker even een kijkje op haar blog nemen. Klik hier om naar haar blog te gaan.

 

Ik hoop dat je misschien nog inspiratie hebt opgedaan. Als jij nou deze blog leuk vond, geef hem dan zeker even een like. Laat ook een reactie achter wat jij van de serie en de blogs vind. Willen jullie vaker zulke (lange) blogs?

Liefs Anna

Mail: fablogtigers@gmail.com

Google +: F&A Blog Tigers

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s