030: Help! Mijn outfit is saai… [Deel 2]

Hey meiden! Dit is weer een meiden blog omdat ik niet zo goed weet wat ik voor jongens moet schrijven. Het enige dat ik weet dat ze leuk vinden is voetbal en Fortnite. Dus op donderdag kan je vooral meidenblogs ontvangen. Maar laten we beginnen. Omdat de gastblogger de vorige blog over help mijn outfit is saai zo leuk vond, heb ik vandaag een nieuwe. Dit zijn tips om je outfit meer op te fleuren.

1: Nagellak. Je denkt vast van; Ja maar nagellak zie je helemaal niet. Als je wat langere nagels hebt, is het makkelijker om ze te lakken en zien mensen het beter. Ook kan je je nagels bij een nagelsalon doen, dan zien je nagels er heel mooi uit.

woman with blue lipstick

2: Make up. Ik gebruik het zelf niet, maar ik vind het bij sommige mensen echt heel mooi staan. Je kan je outfit opfleuren door er bijvoorbeeld met felrode lippen, eye liner, etc.

beautiful beauty blond blur
Photo by Pixabay on Pexels.com

3: Sjaals. Bij onze vorige blog kregen we een reactie dat sjaals ook je outfit opfleuren. Dat klopt, want je hebt een hele boel verschillende soorten sjaals. Rood, wit, panterprint, vlaggen. Dus er is altijd wel een die bij je outfit past.

4: Broek. Je broek kan je op heel veel manieren oppimpen. Als je hem oppimpt dan wordt je outfit gelijk ook leuker. Je kan je broek oppimpen door er gaten in te maken, of dingen er op borduren. Er zijn nog veel meer leuke ideeën om je broek vrolijk te maken.

person in blue denim jeans and white converse all stars

Dat waren alle tips alweer! Als je de blog nou leuk vond geef hem zeker dan een like. Laat ook een reactie met wat je het liefst aantrekt. Ik hoop dat je hebt genoten van deze donderdag blog. Tot zaterdag.

Liefs Blog Tiger

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s