034: Dingen die je kamer opleuken.

Hoi allemaal,

Denk jij wel eens: ‘mijn kamer is echt super saai…’? Nou ik dus wel. En ik weet zeker dat iedereen wel eens hun kamer wil opleuken. Een hele verbouwing of een enkel fotootje. Het kan allemaal. En ik heb daar wat dingen op bedacht. Hier zijn dingen waarmee je je kamer kan opleuken!

1 een vaasje met bloemetjes erin: er zijn bloemen in elke kleur, groot en klein, dik en dun en allerlei soorten! Waarom zou je niet een goedkoop bosje bloementjes kopen als je kamer er leuk van wordt?

2 schelpen: er zijn er zo veel! Als je weer eens op het strand komt, ga een opletten, liggen er veel schelpen? Zijn ze mooi? Neem ze mee!

3 stenen: je kan nu denken dat dit hetzelfde is als schelpen, maar dat is niet zo. Schelpen blijven niet altijd liggen en kan je niet makkelijk vastplakken i.v.m. de vorm. Maar stenen zijn veel makkelijker om daarvoor te gebruiken! Pak bijvoorbeeld en vaas die je van je ouders mag gebruiken, en pak je mooiste stenen… VOILA! Je kan er de mooiste creaties mee maken! Je kunt de stenen aan de buiten- of- binnenkant beplakken met stenen! Of bedenk iets anders!

4 lampjes: ja! Een paar kleine lampjes aan een slinger en klaar.

5 kussentjes: zet ze lekker op je bed. Ziet er gezellig uit joh!

Dat waren de dingen die je kan gebruiken. Maar er zijn natuurlijk veel meer andere mogelijkheden! Bedenk zelf ook zeker een paar dingen! Wil jij hier nog een [deel 2] van? Dat kan! Laat het even weten in de reacties!

Liefs F❤️

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s